SJEDNICA SKUPŠTINE INSTITUTA ZA JAVNU UPRAVU

5.4.2022.

U petak, 11. ožujka 2022. održana je sjednica Skupštine Instituta za javnu upravu u prostorijama Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, Ćirilometodska 4, dvorana III.

Na sjednici su ponovno izabrani predsjednik i zamjenica predsjednika Instituta – prof. dr. sc. Ivan Koprić i prof. dr. sc. Gordana Marčetić, te glavni tajnik Instituta – dr. sc. Nikola Popović.

Za članove Tajništva, Skupština je izabrala: doc. dr. sc. Anu Đanić Čeko, izv. prof. dr. sc. Mateju Held, dr. sc. Ivu Lopižić, Jasnu Prka, prof. dr. sc. Terezu Rogić Lugarić, prof. dr. sc. Franu Staničića, izv. prof. dr. sc. Mihovila Škaricu i Suzanu Šop. Za članove Nadzornog odbora izabrani su doc. dr. sc. Teo Giljević kao predsjednik te doc. dr. sc. Tijana Vukojičić Tomić i Josip Jambrač kao članovi.

Na sjednici je predsjednik Instituta, prof. dr. sc. Ivan Koprić predstavio Izvješće o radu Instituta za razdoblje 2020.-2021., Izvješće o časopisu Hrvatska i komparativna javna uprava za razdoblje 2006.-2021., te Program rada s financijskim planom za razdoblje 2022.-2023.

U sklopu sjednice Skupštine dodijeljene su i nagrade 'Eugen Pusić' za najbolje radove studenata i mladih znanstvenika u 2019., 2020. i 2021. Slijede fotografije dodjele nagrada.